torstai 5. heinäkuuta 2018

Kissoja ja lenkkeilyä

Eilen aamupalan jälkeen lähdettiin viettämään viimeistä kokonaista päivää Ubudissa. Ensin suunnattiin kissakahvilaan.


Olimme kahvilassa ainoat asiakkaat. Molemmat maksettiin 48 000rupian pääsymaksu, joka sisälsi yhden vapaavalintaisen juoman tai ruoan listalta. Otettiin molemmat lattet ja ne tarjoiltiin tietynlaiset harsosuojat kupin päällä (jotta karvakaverit eivät tule hörppimään juomia).
Kahvilassa oli 17 kissaa. Suurin osa kissoista katsoi kaulat pitkänä kun asetuttiin sohvalle istumaan. Useimmat alkoivat sitten pestä pitkäkarvaisia tuuheita turkkejaan, osa leikki ja osa nukkui. Kaikki kissat olivat toinen toistaan muhkeamman ja hyvinvoivan näköisiä. Muutamat tulivat meitä uteliaina tervehtimää  ja yksi hyppäsi pöydälle kiinnostuneena kahvimukeista.






Tehtiin myös kunnon lenkkeilyt Ubudia ristiin rastiin ja sitten lähdettiin lenkkeilemään Campuhan Ridge Walk-nimiselle luontopolulle jylhiin maisemiin. Lenkin pituus oli 4-5km.
Muutama muukin oli patikoimassa, mutta melko rauhassa sai tarpoa menemään ja ihastella maisemia. Nähtiin erilaisia perhosia, isoja skinkkiliskoja ja erikoinen orava puussa.






Lenkkeilyn jälkeen lähdettiin vielä taittamaan useamman kilometrin matkaa takaisin keskustaan ja sieltä hotellille. Matkalla pysähdyttiin syömään Warung Garasi-nimiseen pikkupaikkaa, joka oli sivukadulla.
Valitsin listalta tuoreen banaanimehun sekä paikallisen annoksen nimeltä Cap cay. Iso "pirtelölasillinen" mehua alle 1€ ja ruoka-annos noin 1.20€. Ja hyvää oli!


Loppuilta pidettiin hotellihuoneessa sadetta - ensimmäinem vesisade reissun aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti